söndag 20 april 2014

Torskrygg med knäcketäcke

08:09 Posted by Fred , No comments
Här kommer ett lätt recept på god fisk. Knäcketäcket ger lite god knaprighet.
Torskrygg med knäcketäcke
2 torskryggfiléer
100g färskost med örter
1 äggula
1 knäckebröd, tex rågrut
salt & peppar

Salta och peppra fisken och lägg i ugnsform. Blanda äggulan med färskosten och bred på den på fisken. Mortla brödet och strö det över fisken. Sätta in i ugnen på 175° tills en innertemp på 52°.

Spenatsås
200 g fryst spenat
½ gullök
2 dl grädde
salt & peppar

Hacka löken fint. Fräs den i smör tills den blivit mjuk. Blanda ned spenaten och låt den fräsa en stund. Blanda ned grädden och låt det puttra 5-10 minuter.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar