onsdag 1 januari 2014

Pão recheado med broccoli, salami och julskinka

09:08 Posted by Fred , No comments
Jag kände att det var dags att bli av med den där julskinkan och provade pão recheado med lite andra ingredienser.
Pão recheado
pizzadeg till två plåtar (jag gör extra deg, när vi gör pizza och lägger den i kylen)
ca 300 g julskinka
50 g vitlökssalami
½ philadelphiaost
200 g fryst broccoli
1 schalottenlök

Sätt ugnen på 150 °C. Strimla skinkan. Skala och hacka löken. Tina broccolin kort i kokande vatten
 och hacka den i småbitar. Strimla salamin.
Fräs salamin i stekpanna tills den börjar svettas, blanda ned löken och broccolin. Låt det fräsa en liten stund, blanda sen ner philadelphiaosten och ta av från värmen.
Kavla ut degen och skär "flikar" (se i förra posten). Lägg på skinkan. Lägg broccoliblandningen ovanpå och fläta sen ihop brödet.
Sätt in i ugnen i 30-35 minuter.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar