Note to self: Kom ihåg att ta bilder när man är klar också!
Kir royale
ett snapsglas Körsbärslikör
mousserande vin
En mycket enkel drink att göra till många. Man häller ett snapsglas med körsbärslikör i botten på champagneglasen och fyller på med det mousserande efteråt. Jag förberedde glasen med körsbärslikör innan folk dök upp och fyllde på med mousserande allt eftersom de ramlade in.
Krustader med chevré och hjortronsylt
24 minicrustader
ca 200g chevré
hjortronsylt
Riktigt enkelt, bara kapa upp chevré i bitar som passar i crustaden och klicka över hjortronsylten. In i ugnen på 175 °C i sisådär 10 minuter.
Krustader med parmensan och rosmarin
24 minicrustader
parmesan
Hackad färsk rosmarin
Lika enkel. Riv parmensan och proppa i crustaderan med den och rosmarinen. In i ugnen tillsammans med de andra crustaderna.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar