Till förrätt skulle de göra quesadillas. En riktig favorit när det gäller plockmat och tilltugg. Snabbt och enkelt att tillaga, i stekpanna, i ugnen eller på grillen. Där man är, helt enkelt. Tänkte dela med mig av några av mina favoritrecept.
Quesadilla med pesto
tortillabröd
pesto
riven ost, gärna vällagrad sort
Bred pesto på två bröd, häll osten på den ena och bygg ihop. Värm sedan skapelsen på det sätt som passar bäst för dagen. Har man ändå tänkt grilla, så använder man grillen och så.
Quesadilla med salami
tortillabröd
salami (tex salami milano eller spianata calabra)
chevré
Bred chevrén på bröden och bygg ihop. Värm, ja, ni förstår.
Quesadilla á la Norrland
tortillabröd
västerbottenost
rökt renkött
lite riven färsk pepparrot
En riktigt god quesadilla med svenska smaker. Fördela allt i mitten och värm.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar